Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25e Internationale Dogshow KV Rijnland

maart 21, 2020 @ 10:00 am - maart 22, 2020 @ 5:00 pm

WEGENS DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN IN VERBAND MET HET TEGENGAAN VAN VERDERE VERSPREIDING VAN HET CORONA VIRUS IS DE DOGSHOW AFGELAST!!

 

 

Wat een mooi begin van de lente, de 25e Internationale Dogshow van Kynologenvereniging Rijnland! Wegens omstandigheden heeft Pyrouette de laatste maanden weinig haar gezicht op evenementen laten zien. Des te blijer zijn we dat we weer aan de slag kunnen en we verwachten de nodige vertrouwde klanten weer te zien in het Plantarium in Hazerswoude-Rijndijk.

We popelen ook om onze nieuwste hondensilhouetten te laten zien. Een aantal “nieuwkomers” zie je op deze pagina. Hoewel we nooit alle rassen zullen / kunnen ontwerpen, staat de teller inmiddels toch op zo’n 160 stuks. Kom dus vooral even langs bij onze stand. Ook voor paarden, vogels, muziek, klassieke auto’s, poezen en bomen kun je je natuurlijk komen oriënteren.

Koop je een silhouet, dan geven we 10% korting. Wil je er zeker van zijn dat jouw silhouet op onze stand aanwezig is, reserveer dan uiterlijk 10 maart. Dat bespaart je ook eventuele verzendkosten.

Als je niet meteen kunt beslissen, dan geven we je een kortingsbon mee die tot eind april 2020 in onze webshop geldig is.

En over kortingsbonnen gesproken, als bezoeker kun je 2 euro korting krijgen op de toegangsprijs. 

 

             

Gegevens

Begin:
maart 21, 2020 @ 10:00 am
Einde:
maart 22, 2020 @ 5:00 pm
Site:
https://www.dogshowrijnland.com/info/

Reacties zijn gesloten.