Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IJsselshow / Hanzeshow (Zwolle)

april 6, 2019 - april 7, 2019

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vinden de IJsselshow en Hanzeshow plaats. Tijdens deze tentoonstellingen worden rashonden uit binnen-  en buitenland beoordeeld door een internationaal keurmeesters corps. De honden nemen deel in klassen op basis van ras, geslacht en leeftijd en bij winst kunnen zij kampioenschaptitels vergaren. De mooiste hond van ieder ras komt ’s middags terug bij de ere-keuring om mee te dingen naar Best in Show.

Met meer dan 1.500 honden per dag van meer dan 200 verschillende rassen en circa 30 verschillende standhouders en met demonstraties, wedstrijden en workshops is de IJsselshow het grootste kynologische evenement in Noord en Oost Nederland. Als hondenliefhebber mag u dat niet missen!

De IJsselshow en Hanzeshow worden gehouden in de IJsselhallen. Een ruime accommodatie met alle benodigde faciliteiten voor een geweldige hondenshow. Direct nabij de snelweg A28 en met ruimschoots voldoende parkeervoorziening, gratis toiletten, grote tentoonstellingshallen, ruime showringen en een fraaie en sfeervolle ere-ring.

 

Pyrouette is beide dagen aanwezig in het standhoudersdorp. Tijdens de Shows krijgt u 10% korting op uw aankoop. Ook kunt u een kortingsbon meenemen, die tot 1 maand na de IJssel- en Hanzeshow geldig is in de webshop van Pyrouette.

 

     

 

Gegevens

Begin:
april 6, 2019
Einde:
april 7, 2019

Reacties zijn gesloten.