Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lichtjesavond Delft

december 10, 2019 @ 4:00 pm - 10:00 pm

Lichtjesavond in Delft: de start van een gezellige periode waarin u in de historische Delftse Binnenstad volop kunt genieten van heel veel gezelligheid, warmte, shoppen, muziek, theater, lekker eten en drinken.

Op dinsdag 10 december kunt u vanaf 16:00 uur terecht op de gezellige Kerstmarkt en in de Delftse winkels voor de mooiste cadeaus voor onder de boom, leuke accessoires om uw huis in kerstsfeer te brengen en allerlei heerlijke (kerst)delicatessen. Om 19:00 uur is de traditionele ontsteking van de kerstboomlichtjes in de bijna 17 meter hoge kerstboom op de Markt. Ondertussen brengen diverse koren, muziekensembles en bandjes u direct in kerstsfeer. De horeca ondernemingen in Delft en de Foodkramen op de Kerstmarkt zorgen er voor dat u niet met een lege maag zult vertrekken. 

Dit jaar is er een extra verrassing voor de jonge bezoekers: Lichtjesavond junior. Vanaf 17.30 uur kunnen zij samen met papa en mama hun eigen lichtje aansteken op Lichtjesavond en zal de boom speciaal voor hen verlicht worden. Daarna kunnen zij zich heerlijk uitleven in hun eigen ‘Winter Verwonderland’; twee speel-en ontdekpleinen op het Agathaplein en Doelenplein.

De kraam van Pyrouette vindt u op de prachtige Oude Delft. Bij ons slaagt u ongetwijfeld om een origineel en toepasselijk cadeau voor uw dierbare(n) te vinden.

                   

Gegevens

Datum:
december 10, 2019
Tijd:
4:00 pm - 10:00 pm

Reacties zijn gesloten.