Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stompwijkse Landleven Fair

juli 21, 2018 @ 2:00 pm - 6:00 pm

De Stompwijkse Paardendagen zijn al meer dan een eeuw een begrip in Stompwijk en ver daarbuiten. Pyrouette is dit jaar voor de 2e keer van de partij want de gezellige sfeer vorig jaar is ons prima bevallen.

Tijdens de Stompwijkse Paardendagen staat de paardensport centraal, maar liefhebbers van ander vermaak komen ook aan hun trekken. Voor de kinderen is er vier dagen lang een kermis met een groot aantal attracties. Op zaterdagmiddag is er de Stompwijkse Landleven FAIR en tegelijkertijd wordt er tijdens de springwedstrijd gestreden om de “Helden van Nooit Gedacht” wisseltrofee.

Op zondag vinden de populaire ponyrennen plaats. Deze middag is van oudsher één grote reünie van familie, vrienden, oud-Stompwijkers en paardenliefhebbers. De kleinsten onder ons kunnen zich alvast voorbereiden op een carrière in het ponyrennen, want tijdens de pauze kan er ezeltje worden gereden. Jong geleerd is oud gedaan!

Het absolute hoogtepunt van de Stompwijkse Paardendagen is de kortebaandraverij, geliefd bij eigenaren, pikeurs en toeschouwers. Het is de enige kortebaandraverij in Nederland die op gras wordt gereden. En waar je ook zit of staat, je kunt alles overzien!

Zoals altijd worden de Stompwijkse Paardendagen afgesloten met een prachtig vuurwerk.

 

 

Gegevens

Datum:
juli 21, 2018
Tijd:
2:00 pm - 6:00 pm
Site:
https://www.stompwijksepaardendagen.nl/

Reacties zijn gesloten.