Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Valkerijbeurs 2020 (AFGELAST IVM CORONA)

juli 19, 2020 @ 8:00 am - 5:00 pm

Op zondag 6 september 2020 wordt alweer de vijfde editie van de Valkerij Beurs Nederland gehouden.

Deze beurs heeft als doel om alle roofvogel-, uilen- en gierenliefhebbers samen te brengen en u de mogelijkheden op het gebied van valkerij te laten ervaren. Dit kan zijn het houden van roofvogels, uilen en gieren tot het werken met roofvogels. U kunt zich laten informeren bij de stands die aanwezig zijn op de beurs.

Gedurende de dag zullen er verschillende roofvogeldemonstraties worden gehouden met valken, gieren, arenden en uilen. Er zullen vele leuke standjes zijn van verenigingen, particulieren en bedrijven. Wij van Pyrouette zijn blij dat we er ook weer eens op uit kunnen met onze (aluminium) roofvogels en geven 20% korting, ook op bestellingen!

Tijdens de pauzes kunt u allerlei roofvogels bezichtigen bij de aanwezige standjes. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten aangeboden. Er is voor hen o.a. de mogelijkheid om zich te laten schminken en er zal een springkussen staan. Op een van de terrassen en in de grote horecagelegenheid kunt u terecht om te genieten van een hapje of drankje.

De entree bedraagt € 6,00 per persoon. Kinderen onder de 10 jaar mogen de beurs gratis bezoeken. Tijdens uw bezoek kunt u uw auto gratis parkeren.

 

 

                   

Gegevens

Datum:
juli 19, 2020
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm

Reacties zijn gesloten.