Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jacht & Buitenleven

augustus 26, 2016 - augustus 28, 2016

720 zwijnen in het bos

Mis het  niet, de  2016  editie!
Jacht&Buitenlevenbeurs Landgoed Velder op 26, 27 en 28 augustus. Super leuke dagen…Weg van de hektiek van alle dag. Naar buiten, het veld in, zoek de ontspanning en het ware outdoorleven. Kom naar Landgoed Velder, kijk naar de vele demo’s en denk dat wil ik ook.

Zie de nieuwe materialen, het juiste gereedschap voor het spannende buitenleven.196 jager + hond

Fabrikanten en importeurs presenteren nieuwe optiek, verrekijkers en richtkijkers. Jachtwapens, kogel en hagel. Nagenoeg alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. En natuurlijk de nieuwste kleding, schoenen, laarzen, schietstokken, messen. Noem maar op. Wat je nodig hebt, is er.

 

 

143 hertenpaar

Probeer een 4 x 4 terreinwagen. Kijk naar de demo’s en weet dat je met zo’n wagen nooit meer vast komt te zitten. Test je vaardigheid met schieten in de simulator. Schrijf je in voor een schiet-clinic. Het gaat om de beleving, zie wat er allemaal mogelijk is. 263 Smid

De smid laat zijn werk zien. De schaapsherder is er met zijn kudde schapen en goed getrainde honden. 364 herder + schapen

Iedereen houdt van het buitenleven, het hele gezin vermaakt zich. De een gaat voor pijl en boog schieten. De ander vermaakt zich met vuurstenen en voor de kleinste kinderen is er het springkussen. Wie vergaapt zich niet bij de buitenkeukens. En wat denkt u van de wildslachtdemonstraties van Slagerij ter Weele uit Oene.

Er is een stand met wildkookboeken. Vele stands met kookpotten en buitenkookgerei. Benutting van de jacht illustreert zich het beste in de kookdemonstraties. Eerlijk, wild en duurzaam. Je vindt de beste worstmakers.

E219D vlucht wilde ganzen

Gegevens

Begin:
augustus 26, 2016
Einde:
augustus 28, 2016
Site:
www.jachtenbuitenleven.nl

Reacties zijn gesloten.