OVER DE SILHOUETTEN

Onderstaand geven we je wat informatie over onze producten.

De silhouetten van Pyrouette zijn vervaardigd naar eigen ontwerp, uit 2 mm dik (dun?) aluminium. Dat heeft als voordeel dat ze makkelijk op te hangen zijn (want licht in gewicht),  maar de silhouetten zijn ook eenvoudig te bevestigen omdat de verzonken schroefgaatjes zijn voorgeboord. Het allergrootste voordeel van aluminium is echter dat het niet roest! Uw silhouet is duurzaam, blijft mooi. Bijpassende schroefjes (roestvrij en in dezelfde kleur als het silhouet) en plugjes ontvangt u standaard erbij. Dus zo is én blijft het een mooi (roestvrij) geheel.DSCN0106

Onze silhouetten zijn in meerdere maten verkrijgbaar, van klein tot heel groot.

        

De silhouetten hebben twee “mooie kanten” dat wil zeggen ze kunnen links- of rechtsom gepositioneerd worden.

Als je dat wilt, kunnen we het silhouet ook van haakjes voorzien. Een ideale manier om hondenriemen, sleutelbossen, pannenlappen, sieraden enzovoort een vast plekje te geven.

De standaardkleur van de silhouetten is oud-brons (hamerslag) en daarmee kan 93% van onze klanten goed uit de voeten. Mocht je nou een donkerbruine of donkergroene schuur hebben of gewoon een andere kleur willen, dan kan je silhouet in iedere gewenste RAL-kleur (geen hamerslag, dus “glad”) gespoten worden. Hiervoor geldt een toeslag van 15 euro per kleur (vanwege het schoonmaken & omstellen van de spuitcabine).

Het assortiment van Pyrouette bevat ook allerlei decoratie-elementen, waarmee je je eigen persoonlijke wandversiering kunt samenstellen. Denk dan bijvoorbeeld aan graspollen, wolkjes, berghellingen, golven, sterretjes etc. Ook kun je bij Pyrouette terecht voor logo’s, belettering en huisnummers. Kijk maar eens bij Inspiratie om ideeën op te doen.

Staat jouw silhouet er niet bij op onze website? Heb je (nog) vragen? Neem dan contact met ons op via info@pyrouette.nl

We denken & doen graag met je mee.

Reacties zijn gesloten.