Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pure Pinksterfair

mei 15, 2016 @ 10:00 am - mei 16, 2016 @ 5:00 pm

Natuurlijk genieten op 15 en 16 mei bij de Cannenburch!

De Pure Pinksterfair op 15 en 16 mei bij kasteel de Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven.  De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties en gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

PUUR is het thema van deze gezellige en gemoedelijke fair. Deelnemers zijn met zorg geselecteerd, en passen met hun assortiment binnen het thema.

Beleef het groene en eerlijke gevoel te midden van de rododendrons in het prachtige park van het kasteel. Ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim 100 stands. Zij bieden een breed scala aan woonaccessoires, brocante, gezondheidsartikelen, sieraden en mooie kleding. Proef de lekkernijen en laat u, samen met uw kinderen, verrassen door een demonstratie, presentatie of workshop. Dit alles onder het genot van een muzikale omlijsting en lekkernijen verkrijgbaar op het culinaire plein.

Spectaculair zijn de ‘Ridders van de IJssel’ met hun riddertoernooi. Zij brengen u terug naar de Middeleeuwen. Met een heus kampement, dat het leven uit die tijd laat zien. U en uw kinderen worden hier actief bij betrokken. De ridders gaan in hun arena met elkaar in gevecht. Een indrukwekkend schouwspel!

 

Openingstijden: zondag 15 mei: 10.00 – 19.00 uur en maandag 16 mei: 10.00 – 17.00 uur

Gegevens

Begin:
mei 15, 2016 @ 10:00 am
Einde:
mei 16, 2016 @ 5:00 pm

Organisator

Naamloos Organisator
Bekijk de site van Organisator

Reacties zijn gesloten.